
Terra Creta si Chef Joseph Hadad vă invită la masă!
Așa cum v-am promis, revenim cu o rețetă propusă de renumitul Chef Joseph Hadad în cadrul Expoziției Grecia Panorama care a avut loc zilele trecute la București. Așadar, rețeta propusă este
Ceviche de Sea Bass cu legume.
Se ia peștele crud, Sibas sau doradă, somon, in funcție de preferințe, și se taie cubulețe mici.
Se amestecă într-un castron cu:
-
- 1 linguriță mujdei de usturoi
- sare, piper negru măcinat
- zeama de la o lămâie
- ulei de măsline extravirgin Terra Creta
- ceapă verde tocată mărunt
Pe un platou întins se pune sos de anghinare în strat subțire. Peste patul de anghinare se așează păstârnac tăiat fâșii, peștele și legume, toate crude și tăiate bucăți mici:
-
- roșii
- conopidă
- morcov
- ridichi negre și roșii
- anghinare
A wonderful evening for all!
Deasupra, se toarnă un sos mediteraneean pentru care aveți nevoie de:
-
- roșii tăiate cubulețe
- măsline fără sâmburi Lelia
- pătrunjel tocat mărunt
- migdale
Toate aceste ingrediente se amestecă cu:
-
- ulei de măsline extravirgin Terra Creta PDO (100ml)
- sare, piper negru măcinat
- 1 linguriță mujdei de usturoi
- zeama de la o lămâie
Se amestecă bine și se toarnă peste pește și legume.
Ce spuneți? Simplu, sănătos și delicios. Poftă bună!