Terra Creta extravirgin si Chef Joseph Hadad

Terra Creta si Chef Joseph Hadad vă invită la masă!

Așa cum v-am promis, revenim cu o rețetă propusă de renumitul Chef Joseph Hadad în cadrul Expoziției Grecia Panorama care a avut loc zilele trecute la București. Așadar, rețeta propusă este

Ceviche de Sea Bass cu legume.

Se ia peștele crud, Sibas sau doradă, somon, in funcție de preferințe, și se taie cubulețe mici.

Se amestecă într-un castron cu:

Pe un platou întins se pune sos de anghinare în strat subțire. Peste patul de anghinare se așează păstârnac tăiat fâșii, peștele și legume, toate crude și tăiate bucăți mici:

    • roșii
    • conopidă
    • morcov
    • ridichi negre și roșii
    • anghinare

Terra Creta extravirgin si Chef Joseph Hadad

 

A wonderful evening for all!

Deasupra, se toarnă un sos mediteraneean pentru care aveți nevoie de:

Terra Creta extravirgin si Chef Joseph Hadad

Toate aceste ingrediente se amestecă cu:

Terra Creta extravirgin si Chef Joseph Hadad

Se amestecă bine și se toarnă peste pește și legume.

Ce spuneți? Simplu, sănătos și delicios.  Poftă bună!

LEAVE A REPLY