Emporio Egnatia-Commercial House

Emporio Egnatia-Commercial House

Casa de Comert  Emporio Egnatia Srl reprezinta in Romania,cele mai mari si renumite branduri de produse alimentare grecesti,produse aflate in pozitia de lider,in toate pietele de consum si retelele de hypermarket,supermarket europene. Compania noastra o fost creata dintr-o pasiune pentru produsele traditionale grecesti autentice. Am selectat cu grija o mare varietate de produse grecesti bazate pe cele mai bune ingrediente naturale,de la mama natura la masa ta. Produse autentice grecesti care acopera o gama larga de categorii, cu o experienta unica de gusturi satisfacatoare.

Sub inaltul sentiment de responsabilitate, filozofia noastra principala este de a coopera cu producatorii greci si de a importa tezaurul mediteranean de produse grecesti in România

Emporio Egnatia Srl este una dintre cele mai importante companii comerciale care activeaza pe piata romaneasca in domeniul distributiei alimentare.Cu o experienta si o cunoastere aprofundata a pietei si a mediului in care activeaza, Emporio Egnatia Srl ofera furnizorilor, clientilor si distribuitorilor ei servicii de inalta calitate la cele mai mici costuri posibile.

LEAVE A REPLY