From Humble Beginnings

Casa de Comert  Emporio Egnatia Srl reprezinta in Romania,cele mai mari si renumite branduri de produse alimentare grecesti,produse aflate in pozitia de lider,in toate pietele de consum, HO.RE.CA si retelele de hypermarket,supermarket europene. Compania noastra o fost creata dintr-o pasiune pentru produsele traditionale grecesti autentice. Am selectat cu grija o mare varietate de produse grecesti bazate pe cele mai bune ingrediente naturale,de la mama natura la masa ta. Produse autentice grecesti care acopera o gama larga de categorii, cu o experienta unica de gusturi satisfacatoare.

Sub inaltul sentiment de responsabilitate, filozofia noastra principala este de a coopera cu producatorii greci si de a importa tezaurul mediteranean de produse grecesti in România.

Scopul nostru este sa dezvoltam acest domeniu cu respectarea stricta a calitatii, preturi bune si servicii prompte pentru clientii nostri.

Prin comunicarea continua a personalului calificat ,oferim toate informatiile utile necesare pentru clientii nostri si sprijin continuu atat inainte, cat si dupa vanzare. Valorile incontestabile ale alimentelor noastre si cooperarea cu clientii nostrii, se bazeaza pe onestitate, respect, calitate și cooperare cu beneficii reciproce.

Baza noastra de clienti sunt profesionistii HO.RE.CA. (Hoteluri, sali de evenimente, restaurante, cafenele, baruri,ceainarii etc.).Produsele sunt vandute in toata Romania si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru degustarea produselor, precum si orice alte informatii.

Emporio Egnatia  va ofera o gama de produse, de inalta calitate, pregatite special pentru locatii HORECA,sub supravegherea si consilierea specilistilor in alimentatie.

aboutus-2-533x595
Love of Food

Our Mission,Our Vision

Emporio Egnatia Srl este una dintre cele mai importante companii comerciale care activeaza pe piata romaneasca in domeniul distributiei alimentare.Cu o experienta si o cunoastere aprofundata a pietei si a mediului in care activeaza, Emporio Egnatia Srl ofera furnizorilor, clientilor si distribuitorilor ei servicii de inalta calitate la cele mai mici costuri posibile.

Istoric

Compania Emporio Egnatia Srl,incepe colaborarea cu cele mai renumite branduri grecesti,de ulei de masline extravirgin,masline,condimente naturale,dulciuri si produse de igiena pentru sectorul HORECA.In mai putin de 1 an de la infiintare,Emporio Egnatia devine lider in distributia uleiului de masline extra virgin Terra Creta,acesta fiind foarte apreciat in sectorul HORECA cat si in reteaua de retail,prin magazinele Mega Image. In continuare,implementeaza in reteaua HORECA,singurul Sistem Automatizat de Igienizare,Dezinfectare,Curatare si Odorizare Ecologic  a wc-urilor din toaletele restaurantelor si hotelurilor,cu sistemul Extrasan..

Marketing

Emporio Egnatia Srl creeaze pozitii de lider pe piata atat pentru marci internationale de renume cat si pentru marci locale cu potential bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul anilor. Emporio Egnatia Srl reuseste astfel sa ofere clientilor sai marci care corespund cerintelor, asteptarilor si dorintelor lor. Pentru a veni in sprijinul clientilor sai si pentru cresterea volumului de vanzari, departamentul de Marketing ofera o gama larga de servicii:

 • Studii & cercetari de piata
 • Monitorizarea competitie & controlul pietei
 • “Know-how” in lansarea produselor noi
 • Productii media (campanii publicitare TV, Radio, sampling)
 • Definitivarea politicii comerciale

Vanzari

Intr-un mediu concurential, o forta de vanzare perfect coordonata si o comunicare comercialala la nivel inalt contribuie la succesul afacerii. Avand drept obiectiv cresterea cifrei de afaceri Emporio Egnatia Srl dispune de o forta de vanzare temeinic organizata, corespunzator canalelor de distributie. Acoperirea totala a pietei face parte din planul national de distributie al Emporio Egnatia Srl . Atat prin distributie directa cat si prin distributie indirecta, Emporio Egnatia Srl reuseste sa-si creeze o pozitie de lider. Parteneriatele strategice cu subdistribuitori profesionisti contribuie de asemenea la indeplinirea obiectivului

Departamentul include persoane dinamice, cu spirit de observatie si negociere, pregatite pentru a face fata concurentei. Indatoriri:

 • Controlul plasarii produselor
 • Controlul pretului
 • Controlul stocului

Trade Marketing

Obiectivul principal consta in Business to Business Marketing, dezvoltand produsele in functie de clienti si de canalul de distributie.

 • Creatie si implementare de programe promotionale
 • Creatie si distributie materiale promotionale
 • Managementul selectiei clientilor

Serviciul Clienti

Scopul acestui departament consta in monitorizarea permanenta a serviciilor oferite clientilor:

 • Credit control
 • Mentinerea bazei de date a clientilor
 • Rapoarte vanzari
 • Monitorizarea indeplinirii target-ului per agent, per filiala,per companie